DE SNIEDERSPASSAGE IS EEN MOOI OVERDEKT WINKELCENTRUM WAAR DIVERSE WINKELS ZIJN ONDERGEBRACHT

Openingstijden:

Ma - Za: 08:00 - 21:00
Zo: 10:00 - 20:00

Contactgegevens

Sniederspassage
Sniederslaan 53
5531EH BLADEL

De Sniederspassage is een mooi overdekt winkelcentrum waar diverse winkels zijn ondergebracht.
De naam van de Sniederspassage is afgeleid van de straatnaam Sniederslaan. De naam Snieders komt van een beroemde dorpsfamilie in Bladel.

Wanneer u onze supermarkt met de auto bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor de fiets!

Wanneer u bij ons uw boodschappen doet, zorgen wij ervoor dat u niet lang aan de kassa hoeft te wachten. ‘Drie in de rij’ betekent bij ons ‘een kassa erbij’. U hoeft dus nooit lang te wachten.
Ook kunt u kiezen voor zelfscan. Dan bent u nóg sneller klaar.

Wij vinden dat een supermarkt ook een plek moet zijn waar plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig praatje kunnen maken. De koffietafel – met altijd een krant – in onze winkel biedt daar bij uitstek gelegenheid voor.

Uitstekende producten, volop keuzemogelijkheden en aantrekkelijk van prijs. Dat is samengevat de visie die we daarbij hebben. Dagelijks zijn we hard in de weer om ervoor te zorgen dat u vindt wat u zoekt. Daarnaast brengen wij u graag op ideeën. Heeft u een idee om ons assortiment (nog) completer te maken? Wij horen het graag!

Kunt u iets niet vinden? We lopen graag even met u mee! En heeft u een vraag over een product? Het doet ons plezier u daarbij te helpen. Vraag ons gerust wanneer u hulp wenst bij bijvoorbeeld het inpakken.

Wij hebben verschillende winkels onder één dak. Lekker een dagje uit!

Ook als de zon even niet schijnt kunt u lekker droog winkelen.

Wij gebruiken energiezuinige apparaten, daarnaast gaan wij ook voedselverspilling tegen met No Food Wasted.

Een derde van al het voedsel wat geproduceerd wordt eindigt in de afvalbak. De Nederlandse supermarkten alleen al zijn verantwoordelijk voor €400 miljoen aan weggegooide levensmiddelen. Het schrijnende probleem staat wereldwijd inmiddels hoog op de politieke agenda. Alleen beperkt zich dit helaas vooral tot goede intenties en diplomatiek overleg. Meer dan ooit is er daarom een vraag naar concrete oplossingen waar iedereen beter van wordt.

NoFoodWasted is het antwoord op die vraag. Het idee is dat we van voedselverspilling een keuze maken.
Een van die oplossingen is Afgeprijsd, een handige app die in één oogopslag laat zien welke producten in de supermarkt bij jou in de buurt tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en dus in de aanbieding zijn. Door de vraag naar deze producten – waar helemaal niets mis mee is! – te stimuleren, gaan we verspilling tegen. En dat is goed voor het milieu, voor de supermarktondernemer én voor de consument! Ook daar worden we dus allemaal beter van.
Zie voor meer informatie: http://www.nfdwstd.com/

 

consumenthomepage1

RECENSIES – WIJ GEVEN ONZE KLANTEN EEN ERVARING

Jolanda Dohmen

Helemaal toppie,qua service en vriendelijk personeel! woon er dichtbij en ben er minstens 3 keer per week 😉

Renske Waarma

Heerlijk die ruime gangpaden in deze AH! En ik ben helemaal fan van het zelfscan-systeem. Werkt als een trein!

Anja Rutten Walravens

Ik vind het een geweldige winkel.Brede gangpaden en een hele mooie winkel.Tussen haakjes:een heel lekker speculaasje bij de koffie.Toppie!

Sandra van Limpt

Een winkel met ruimte! Je kan dus makkelijk met de kinderwagen winkelen. Het assortiment is ook breed waardoor je niet naar meerdere winkels hoeft, super!